کسب رتبه دوم و سوم کارشناسی ارشد توسط دو دانشجوی رشته صنایع دستی دانشگاه کاشان

۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۲ | ۱۵:۱۷ کد : ۲۵۲۳ اخبار دانشگاه
مدیر گروه صنایع دستی دانشگاه کاشان گفت: دو دانشجوی گروه صنایع دستی دانشکده معماری و هنر این دانشگاه موفق به کسب رتبه دوم و سوم آزمون سراسری کارشناسی ارشد شدند.

ابوالفضل عرب بیگی اظهار داشت: "نسیم مردوخی" فارغ التحیل رشته  صنایع دستی این دانشگاه  در آزمون کارشناسی ارشد توانست رتبه دوم این رشته را کسب کند.

وی خاطر نشان کرد: "محمد بای" نیز دیگر دانشجوی ترم آخر این گروه حائز رتبه  سوم در رشته  سینما شد.

گروه صنایع دستی دانشکده معماری و هنر دانشگاه کاشان این موفقیت را به دانشجویان و جامعه علمی دانشگاه کاشان تبریک عرض نموده است.

لازم به ذکر است سال گذشته نیز علی اکبر محرابی دانشجوی گروه صنایع دستی این دانشکده رتبه نخست آزمون سراسری کارشناسی ارشد را کسب نمود.