دریافت یک مدال طلا و دو برنز توسط تیم ریاضی دانشگاه کاشان در مسابقات ریاضی دانشجویان کشور

۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ | ۱۴:۱۶ کد : ۲۵۲۱ اخبار دانشگاه
مدیر گروه ریاضی دانشگاه کاشان گفت: در بیست و هفتمین دوره مسابقات ریاضی دانشجویان دانشگاه های کشور تیم ریاضی این دانشگاه موفق به دریافت یک مدال طلا و دو مدال برنز شد.

دکتر غلامحسین فتح تبار، با اشاره به رقابت حدود 170 دانشجو در قالب 34  تیم در این دوره مسابقات افزود: تیم ریاضی دانشگاه کاشان در این دوره مسابقات به مقام هشتم نائل شد.

وی اظهار داشت: رضا کابلی، زینب غلامرضایی، حامد قدیری، زهره محمد بیگی و مریم طاهری آفرانی از اعضای تیم شرکت کننده گروه ریاضی دانشگاه کاشان در این دوره مسابقات بودند.

دکتر فتح تبار سرپرست این تیم خاطر نشان کرد: مسابقات ریاضی دانشجویان دانشگاه های کشور قدیمی ترین و با سابقه ترین مسابقات علمی است که از حدود 40 سال پیش به میزبانی یکی از دانشگاههای مطرح کشور برگزار می شود.

سی و هفتمین دوره ی مسابقات دانشجویی ریاضی کشور از 24 تا 27 اردیبهشت در دانشگاه سمنان برگزار شد.

سی و هشتمین دوره این مسابقات اردیبهشت ماه سال آینده در دانشگاه صنعتی کرمان برگزار خواهد شد.