نزدیک به سه هزار نفر در خوابگاههای دانشگاه کاشان اسکان دارند

۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ | ۱۷:۲۴ کد : ۲۵۲۰ اخبار دانشگاه
مدیر امور دانشجویی دانشگاه کاشان گفت: دو هزار و 850 دانشجو در خوابگاههای این دانشگاه اسکان دارند.

دکتر رضا قضاوی، به مناسبت هفته خوابگاهها اظهار داشت: یک هزار و 700 نفر از این دانشجویان دختر و مابقی پسر می باشند.

وی، تعداد بلوک های خوابگاهی این دانشگاه را 12 بلوک برشمرد و خاطر نشان کرد: دانشجویان دختر در هشت بلوک خوابگاهی و دانشجویان پسر در چهار بلوک خوابگاهی این دانشگاه مستقر می باشند.

قضاوی، نقش خیرین را در ساخت خوابگاه ها حایز اهمیت دانست و افزود: سه خوابگاه امامی، باباخلیل، و احمدی روشن هر کدام به ترتیب به ظرفیت 100، 120 و 250 نفر دانشجو به همت خیرین به بهره برداری رسیده است.

مدیر امور دانشجویی دانشگاه کاشان، به در دست اجرای ساخت یک خوابگاه مخصوص پسران اشاره کرد و گفت: این خوابگاه نیز با مشارکت خیر مطالعات آن انجام و به زودی عملیات ساخت آن شروع می شود.

قضاوی، با اشاره به مشکل اسکان دانشجویان متاهل افزود: چندین مجموعه خوابگاه متاهلین نیز توسط خیرین در این دانشگاه در دست ساخت است.