فرماندار کاشان: تعلیم علوم دینی و اسلامی کردن دانشگاه ها لازم است

۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ | ۱۸:۴۹ کد : ۲۵۱۶ اخبار دانشگاه
معاون استاندار و فرماندارویژه کاشان اسلامی کردن دانشگاهها را لازم دانست و گفت: برای اسلامی کردن دانشگاهها بایستی متون به خصوص متون اسلامی و علوم انسانی مبتنی بر دین باشد.

علیرضا جوادی در جمع روسای دانشگاههای کشور در دانشگاه کاشان اظهار داشت: مدیران دانشگاهها نیز باید نگاه مدیریت دینی داشته باشند.

وی، نقش اساتید را برای اسلامی کردن دانشگاهها حایز اهمیت دانست و افزود: اساتید باید عملکرد و رفتارشان گویای شخصیت تمام عیار اسلامی باشد.

وی، از دیگر موارد لزوم  اسلامی کردن دانشگاهها را دانشجویان برشمرد و خاطر نشان کرد: دانشجویان نیز از آنجا که مدیران آینده جامعه هستند برای اداره جامعه بایستی  به نحو احسن با توجه به مختصات اسلامی تربیت شوند.

معاون استاندار وفرماندار ویژه کاشان یادآورشد: برنامه، محتوا و مباحث نرم افزاری مبتنی بر دین نیز بایستی در دانشگاهها ارائه شود.

جوادی، کاشان را مهد علم دانست و اظهار داشت: این شهرستان دارای گنجینه و میراث گرانبها از شاعران و هنرمندان و فیلسوفانی همچون غیاث الدین جمشید کاشانی، فیض کاشانی، کمال الملک ومحتشم کاشانی و دیگر شخصیت های برجسته می باشد.

فرماندار کاشان، به 13 دانشگاه و موسسات آموزشی در این شهرستان اشاره کرد و افزود: در این شهرستان بیش از 35 هزار دانشجو مشغول به تحصیل هستند.