اعلام برنامه های هفته خوابگاه ها در دانشگاه کاشان

۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۲ | ۱۶:۰۷ کد : ۲۵۱۳ اخبار دانشگاه
مدیر امور دانشجویی دانشگاه کاشان گفت: بر اساس دستور العمل صندوق رفاه دانشجویان، برنامه های هفته خوابگاه دانشجویی در سال جاری از شنبه 21 تا 27 اردیبهشت ماه در این دانشگاه برگزار می گردد.

دکتر رضا قضاوی افزود:در برنامه های سال جاری با توجه به نامگذاری سال 1392 به نام سال حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی رویکرد برنامه های با توجه به این مهم صورت پذیرفته است.

وی، ارائه خدمات رایگان تربیت بدنی به دانشجویان در طول هفته، توزیع بسته ها و سی دی های آموزشی، ارسال پیامک های آموزشی، برگزاری مسابقات ورزشی و فرهنگی و حضور هیات رئیسه دانشگاه در خوابگاه ها را از جمله برنامه های این هفته ذکر کرد.

وی خاطر نشان کرد : به همین مناسبت جشن خوابگاه ها همراه با تقدیر از دانشجویان نمونه، گفتگوی آزاد دانشجویی و کارگاهای آموزشی برگزار می گردد.

مدیر امور دانشجویی دانشگاه کاشان، حضور پزشکان متخصص و کارشناس تغذیه در خوابگاه ها و برگزاری اردوی قم - جمکران را از دیگر برنامه های این هفته برشمرد.

وی خاطر نشان کرد: رویکرد برنامه ها در راستای ترویج اصول صحیح زندگی خوابگاهی، تحقق حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی ، جلب مشارکت دانشجویان در مدیریت های اجرایی و کارآفرینی و ترویج ورزش در محیط های خوابگاهی برگزار می گردد.