نمایشگاه نگاره های چوبی در دانشگاه کاشان گشایش یافت

۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۲ | ۱۴:۳۶ کد : ۲۵۱۰ اخبار دانشگاه
رییس دانشکده معماری و هنر دانشگاه کاشان از گشایش نمایشگاه "نگاره های چوبی" در محل نگارخانه این دانشکده خبر داد.

دکتر علی عمرانی پور افزود: در این نمایشگاه "محمد سلمانی" مدرس واستاد سنتی آثار خود را ارائه کرده است.

وی اظهار داشت: این هنرمند خوش ذوق در این نمایشگاه آثار حجمی، نقش برجسته، مینیاتور و منبت خود را  به نمایش گذاشته است.

وی، هدف از برگزاری این نمایشگاه را ارائه خلاقیت ها و توانایی های هنرمندان این دانشکده به دانشجویان و تشویق و ترغیت آنها به ارائه اینگونه آثار ذکر کرد.

این نمایشگاه از 23 تا 30 اردیبهشت ماه جاری از ساعت 9 تا 18 برای بازدید علاقمندان در محل نگارخانه دانشکده معماری و هنر ساختمان دکتر اسلامی این دانشگاه دایر است.