بیانیه دانشگاهیان دانشگاه کاشان در هتک حرمت اصحاب رسول الله (ص)

۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ | ۱۵:۳۸ کد : ۲۵۰۲ اخبار دانشگاه
احترام به باورها، عقاید و ساحت پاک ادیان الهی جزو اصول اولیه و بدیهی انسان های شریف و مومن عالم است و بی احترامی و حرمت شکنی برخی از جاهلین زمانه به نمادهای مقدس و دینی گناهی است بابخشودنی.

بدینوسیله ما دانشگاهیان دانشگاه کاشان

1- وقایع روزهای اخیر در ریف دمشق حرکت شنیع غیر انسانی و غیر اخلاقی گروه تکفیری ها در نبش مزار و تخریب مرقد مطهر و شرف بن حجر بن عدی از صحابه دلیر پیامبر گرامی اسلام و از یاران صدیق امیر مومنان حضرت علی (ع) را محکوم نموده و نهایت انزجار و خشم خود را نسبت به آن اعلام می داریم و معتقدیم مسببین چنین اعمال پلیدی می بایست در دادگاه های صالحه به اشد مجازات محکوم شوند.

2- از نهادهای مسئول بین المللی، مجالس و مجامع کشورهای اسلامی و به ویژه از سازمان کنفرانس اسلامی و سازمان یونسکو در خواست می نماییم اعمالی را که توسط گروهی وهابی مسلک به منظور تفرقه افکنی و فرقه گرایی صورت گرفته است را به شدت تمام محکوم نمایند و ضرورت احترام به مقدسات و تامین حرمت بقاع صحابه پیامبر را فراهم آورند.

3- ما دانشگاهیان کاشان از کلیه مسلمانان و وجدان های بیدار عالم درخواست می نماییم این گونه اعمال سخیف و ددمنشانه و مشکوک را که در آن رد پای صهیونیسم کاملا آشکار است و اغلب به قصد برانگیختن فتنه های طایفه ای و مذهبی و ایجاد شکاف در میان صفوف مسلمانان صورت می گیرد را محکوم نمایند و با حفظ اتحاد و یکپارچگی ، حرکات موذیانه آنان را بی اثر و خنثی نمایند.