معاون سازمان انرژی اتمی:
دانشگاهها بزرگترین منبع تامین نیروی مورد نیاز فناوریهای پیشرفته هستند
معاون سازمان انرژی اتمی گفت: دانشگاهها بزرگترین منبع تامین نیروی انسانی برای توسعه فناوریهای پیشرفته هستند که یکی از آنها فناوری هستهای است.
دکتر محمد قنادی، معاون برنامهریزی و نظارت راهبردی سازمان انرژی اتمی در مراسم تقدیر از پژوهشگران دانشگاه کاشان، بزرگترین نیاز و اساس فعالیت در فناوریهای پیشرفته را تامین نیروی انسانی متخصص دانست و افزود: دانشگاهها مسئولیت تربیت دانشجویان را برای آینده کشور دارند تا مفید واقع شوند.
وی رئیس دانشگاه کاشان را یکی از چهره های شاخص علمی و برجسته در حوزه صنعت هسته ای و انرژی اتمی عنوان کرد و اظهار امیدواری کرد تا با استفاده از توان علمی رئیس دانشگاه و پژوهشگران بتوان گام مهمی در عرصه صنعت هسته ای برداشت و توسعه فناوری های پیشرفته را شاهد بود.
معاون سازمان انرژی اتمی نقش خیرین در دانشگاه کاشان را بسیار پررنگ و حایز اهمیت دانست و افزود: خیرین نقش مهمی در توسعه دانش و فناوری در کشور دارند.
وی تامین سلامت انسانها را یکی از رسالتهای مهم سازمان انرژی اتمی عنوان کردو اظهار داشت: در این راستا بالا بردن کیفیت محصولات کشاورزی و ارتقاء کیفیت و سلامت تجهیزات پزشکی از طریق پرتودهی و همچنین تامین رادیوداروهای مورد نیاز در تشخیص و درمان انواع سرطان، از جمله برنامههای مهم صنعت هستهای کشور است.
وی ادامه داد: بزرگترین نیاز و اساس فعالیت در فناوریهای پیشرفته تامین نیروی انسانی متخصص است که دانشگاهها مسئولیت تربیت دانشجویان را برای آینده کشور دارند تا مفید واقع شوند.
معاون سازمان انرژی اتمی در ادامه با اشاره به اینکه در حوزه تامین برق هستهای، رادیوداروها و دیگر بخشهای صنعت هستهای نیاز مبرم به نیروی انسانی وجود دارد، گفت: در همین راستا برای بهرهگیری از ظرفیت دانشگاههای کشور با امضای تفاهمنامه با دانشگاهها، در این مسیر قدم برداشتهایم که امروز حضور در دانشگاه کاشان هم در همین زمینه است.
وی افزود: در حوزه ساخت نیروگاههای اتمی و هدفگذاری انجام گرفته ما یک برنامه بلندمدت تا افق ۱۴۲۰ را برنامهریزی و در دستور کار داریم. در حال حاضر واحد یک نیروگاه اتمی بوشهر با تولید هزار مگاوات برق در حال فعالیت است.
قنادی با بیان اینکه کار ساخت واحدهای ۲ و ۳ نیروگاه اتمی بوشهر با قدرت در حال دنبال شدن است، گفت: واحدهای ۲ و ۳ نیروگاه اتمی بوشهر هرکدام با ظرفیت حدود هزار مگاوات در دست ساخت قرار دارد که امیدواریم طی چند سال آینده به مدار آمده و به تامین برق کشور کمک کنند.
وی افزود: برای افق ۱۴۲۰ طبق سند چشمانداز صنعت هستهای کشور رسیدن به تولید ۲۰ هزار مگاوات برق هستهای در نظر گرفته شده است تا از این طریق بتوانیم سهم ۲۰ درصدی در تولید برق کشور داشته باشیم.
وی با بیان اینکه بیماری سرطان به طور فزایندهای در حال افزایش است و این موضوع نیاز به افزایش تولید داروهای تشخیصی و درمانی را ایجاب میکند. خاطر نشان کرد: استفاده از فناوریهای هستهای به بهبود کیفیت و کمیت زندگی در کشور کمک میکند.
نظر شما :