برگزاری اردوی فرهنگی تفریحی مشهد اردهال بانوان کارمند

۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ | ۲۰:۵۳ کد : ۲۴۹۷ اخبار دانشگاه
به مناسبت بزرگداشت مقام زن اردوی فرهنگی تفریحی مشهد اردهال به همت مدیریت ارتباطات فرهنگی دانشگاه کاشان ویژه بانوان کارمند این دانشگاه برگزار شد.

مدیر ارتباطات فرهنگی دانشگاه کاشان افزود: در این اردوی تفریحی بانوان در قالب یک دستگاه اتوبوس به حرم مطهر حضرت سلطان علی بن امام محمد باقر(ع) مشرف شدند.

مریم هاشمی هدف از برگزاری این اردو را گرامیداشت و ارج گذاری به مقام شامخ زن  ذکر کرد و اظهار داشت: مقام حضرت فاطمه(س) بسیار باارزش است و زنان باید این بانوی گرانقدر را الگوی خود قرار دهند.

استاد حوزه و دانشگاه نیز در این اردوی تفریحی ابتدا به جایگاه حضرت سلطان علی بن محمد باقر علیه السلام اشاره کرد و گفت: امام صادق(ع) درباره مقام این امامزاده بزرگوار فرموده است: هرکس برادرم علی بن باقر(ع)را در اردهال زیارت کند مانند کسی است که جدم حسین(ع) را در کربلا زیارت کرده باشد.

حجت الاسلام سهراب زاده افزود: امام زاده سلطان علی بن محمد باقر علیه السلام یکی از چهار امامزاده لازم التعظیم معلوم النسب در میان امامزادگان مدفون در ایران می باشد.

در این مراسم بسته های فرهنگی از طرف آستان به همراه تبرکی آستان به تمامی شرکت کنندگان اهداء شد.