برگزاری مراسم روز معمار

۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ | ۱۹:۰۵ کد : ۲۴۹۵ اخبار دانشگاه
به مناسبت بزرگداشت "شیخ بهایی" و"روزمعمار"مراسمی ازسوی گروه معماری دانشگاه کاشان با همکاری مرکز پژوهش معماری وانجمن علمی معماری دردانشکده معماری وهنر این دانشگاه برگزار شد.

مدیر گروه معماری دانشکده معماری و هنر دانشگاه کاشان، برگزاری مسابقه اسکیس دانشجویی با موضوع  "سردردانشگاه"، برگزاری نمایشگاه آثاربرگزیده دانشجویان ترم گذشته درگالری دانشکده معماری وهنر ساختمان مرحوم دکتراسلامی و برگزاری کارگاه آشنایی با" فن آوری های نوین ساختمان" باموضوع طراحی اجرا وخصوصیات سیستم های dry wall  توسط شرکت کناف ایران را از جمله برنامه های بزرگداشت روز معمار در این دانشکده ذکر کرد.

محمدرضا حاتمیان اظهار داشت: به همین مناسبت مهندس محمدرضا نیکبخت از معماران برجسته و خوش ذوق ایرانی در نشستی پیرامون تجربه ای از مشق معماری ایرانی مطالبی را ارائه کرد.

به گفته وی، مهندس نیکبخت از زمره معدود معماران معاصر میباشد که ویژگی کارهای ایشان داشتن رویکرد ایرانی- اسلامی درعین منطبق بودن با نیازهای روزمعماری میباشد که درنوع خود منحصر بفرد است.

حاتمیان خاطر نشان کرد: حفظ ارزشهای معماری ایرانی - اسلامی درفضای اجرایی فعلی معماری کشور کاری بس دشوار است ونیاز به پایمردی و تعامل طاقت فرسا با کارفرمایان باشهرداری وسایر متولیان عرصه معماری کشور دارد به همین دلیل تعداد معمارانی که دراین مقوله جای میگیرند به تعداد انگشتان یک دست نمیرسد و مهندس محمدرضا نیکبخت در زمره این معماران میباشد و حضور ایشان درگروه معماری دانشگاه کاشان تأثیر بسیار عمیقی درارتقاء سطح علمی - حرفه ای دانشجویان و فارغ التحصیلان معماری دانشگاه کاشان خواهد داشت.

کتابخانه حسینیه ارشاد تهران،مرمت خانقاه چلپی اوغلو درمراغه رستوران مجموعه ورزشی انقلاب وآثار متعدد مسکونی از جمله آثار طراحی و اجرا شده مهندس نیکبخت می باشد.