رییس دانشگاه کاشان: کارآفرینان موتور توسعه اقتصادی جامعه اند

۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ | ۲۰:۵۱ کد : ۲۴۹۱ اخبار دانشگاه
رییس دانشگاه کاشان گفت: کارآفرینی، نوآوری و فناوری لازمه توسعه اقتصادی و موتور محرکه جامعه است.

دکتر عباس کتابی، در جشنواره کارآفرینی این دانشگاه، یکی از مشکلات اقتصادی را خام فروشی و عدم توجه به سرمایه انسانی ذکر کرد و اظهار داشت: خوشبختانه در کشورما سرمایه انسانی قابل توجه و منابع خدادادی زیادی وجود دارد که هر کدام منشاء تحولات اقتصادی و آبادانی هستند.

وی، تبدیل علم به فناوری و نوآوری را لازم دانست و افزود: بایستی در دانشگاهها تولیدات علمی به فناوری تبدل شود تا ثمرات تولید دانش را ملاحظه کرد.

وی، با اشاره به اینکه رویکرد دانشگاهها بیشتر توجه به مباحث آموزشی بوده است تصریح کرد: بایستی علم و فناوری در خدمت مردم، اقتصاد و توسعه آبادانی کشور قرار داده شود.

رییس دانشگاه کاشان، با اشاره به سال حماسه اقتصادی خاطر نشان کرد: با توسعه کارآفرینی و فناوری حماسه اقتصادی محقق می شود.

دکتر کتابی ابراز امیدواری کرد: تا با برنامه ریزی انجام شده و با توجه به فرهنگ کارآفرینی و نوآوری و تربیت نیروهای خلاق و نوآور در دانشگاهها بتوان زمینه توسعه اقتصادی و اشتغال را در جامعه و کشور مهیا کرد.