نشست مدیران کانون های بسیج اساتید دانشگاههای استان اصفهان در دانشگاه کاشان

۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ | ۱۵:۰۷ کد : ۲۴۸۷ اخبار دانشگاه
نخستین نشست فصلی مدیران کانون های بسیج اساتید مراکز آموزش عالی و دانشگاههای استان اصفهان در پژوهشکده اسانس های طبیعی دانشگاه کاشان برگزار شد.

مسئول بسیج اساتید دانشگاه کاشان در این نشست ضمن معرفی دانشگاه، به فعالیت های بسیج اساتید اشاره کرد وگفت: نقش بسیج اساتید در جهت‌دهی فکری و تقویت ارزش‌های انقلاب در جامعه به ویژه میان دانشجویان بسیار گسترده بوده است.

دکتر جواد صفایی قمی اظهار داشت: ارتقاء سطح فرهنگی دانشجویان نیازمند رشد آگاهی اساتید در زمینه‌های دینی و فرهنگی بوده که این امر در بستر کانون‌های بسیج دانشگاه‌ها تحقق می‌یابد.

وی، هدف از برگزاری این نشست را تبیین برنامه های کانون های بسیج اساتید و تبادل تجربیات در راستای ارتقاء  فعالیت های کانون ها بیان داشت و افزود: در این نشست 60 نفر از مدیران کانون های بسیج اساتید مراکز آموزش عالی دانشگاههای استان اصفهان حضور داشتند.

در این نشست همچنین حجت الاسلام دکتر موحدی مسئول فرهنگی بسیج اساتید دانشگاه کاشان به ذکر گزارشی از فعالیت های فرهنگی این کانون پرداخت.

دیدار با آیت الله نمازی نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان، بازدید از رصد خانه نیاسر و مراکز گلابگیری از جمله برنامه های این نشست دو روزه بود.