کلاس داوری درجه 3 والیبال در دانشگاه کاشان برگزار می شود

۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ | ۱۲:۴۲ کد : ۲۴۸۶ اخبار دانشگاه
مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان، از برگزاری کلاس داوری درجه 3 والیبال در تربیت بدنی دانشگاه خبر داد.

محمد رمضانی علوی گفت: در این کلاس 25 نفر از دانشجویان تربیت بدنی دانشگاه و چند تن از دانشجویان مراکز عالی سطح شهرستان شرکت دارند.

وی اظهار داشت: این کلاس از بیستم اردیبهشت ماه جاری آغاز گردیده و تا بیست و سوم اردیبهشت ماه ادامه دارد.

ایشان برگزاری کلاس داوری و مربیگری را از برنامه های آموزشی در تقویم فعالیت های تربیت بدنی عنوان کرد و افزود: این کلاس با هدف توانمند ساختن دانشجویان تربیت بدنی در برگزاری مسابقات و فعالیت های ورزشی برگزار می شود.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان خاطر نشان کرد: کلاس داوری در دو بخش تئوری وعملی برگزار می گردد که احمد بندری مدرس فدراسیون والیبال هدایت کلاس را بر عهده دارند.