معاون وزیر علوم: پروژه های نیمه تمام دولتی دانشگاه ها با حمایت خیرین تکمیل می شود

۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ | ۱۶:۵۰ کد : ۲۴۸۲ اخبار دانشگاه
معاون امور حقوقی و امور مجلس و دبیر ستاد خیرین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: پروژه های نیمه تمامی که در دانشگاه ها وجود دارد و از اعتبارات دولتی ساخته شده با حمایت مالی خیرین تکمیل می شود.

دکتر سید جواد ساداتی نژاد، در حاشیه تاسیس بنیاد کتاب مطهر در دانشگاه کاشان اظهار داشت: این طرح در کمیسیون تلفیق توسط نمایندگان مجلس مطرح و در صورت تصویب به اجرا در می آید.

وی افزود: در قبل کارهایی که خیرین در دانشگاه ها انجام می دادند 50 درصد اعتبار آن توسط خیرین و 50 درصد مابقی آن توسط وزارت علوم تامین می شد و پروژه به نام خیر به اتمام می رسید.

وی خاطر نشان کرد: با تصویب دولت این اتفاق برعکس می شود و پروژه های نیمه تمامی که با اعتبارات دولتی انجام شده به صورت 50 درصد آورده وزارت علوم و مابقی آن را خیرین می توانند به اتمام برسانند.

دبیر ستاد خیرین وزارت علوم، همچنین از دیگر موارد مهم را، معاف مالیاتی پروژه های خیرین ذکر کرد و یادآورشد: هزینه هایی که خیرین در دانشگاه ها انجام می دهند به صورت معاف مالیاتی لحاظ می شود که این طرح نیز توسط نمایندگان مجلس در دست بررسی است.

دکتر ساداتی نژاد حمایت دولت از خیرین را حایز اهمیت دانست و خاطر نشان کرد: تاکید بر این است که پروژه های خیرین دانشگاه ساز در ردیف پروژه های مورد حمایت 50 درصدی دولت قرار گیرد.

معاون امور حقوقی و امور مجلس وزارت علوم، تعداد خیرین دانشگاه ساز در کشور را 250 خیر برشمرد ویادآورشد: در 26 دانشگاه نیز مجمع خیرین ایجاد شده است.

دکتر ساداتی نژاد ابراز امیدواری کرد: تا بتوان در آینده از این ظرفیت های به وجود آمده و اهتمام دولت و مردم، در راستای توسعه علمی کشور گام برداشت.