پنجمین دوره مسابقات ملی برنامه نویسی کامپیوتر در دانشگاه کاشان برگزار می شود

۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۲ | ۱۹:۱۳ کد : ۲۴۷۲ اخبار دانشگاه
مدیر گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه کاشان، از برگزاری پنجمین دوره مسابقات ملی برنامه نویسی ACM در این دانشگاه خبر داد.

مدیر گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه کاشان، از برگزاری پنجمین دوره مسابقات ملی برنامه نویسی   ACM در این دانشگاه خبر داد.

مهندس احمد یوسفان افزود: در این دوره مسابقات دانشجویان  رشته های کامپیوتر، علوم کامپیوتر و ریاضی دانشگاه های آزاد و دولتی سراسر کشور به مدت دو روز با یکدیگر به رقابت می پردازند.

دبیر علمی این مسابقات، مهلت ثبت نام تیم ها را تا چهاردهم اردیبهشت ذکر کرد و اظهار داشت: این مسابقات فرصت مناسبی برای تقویت مهارت های برنامه نویسی و محک میزان توانایی دانشجویان در مقایسه با یکدیگر است.

یوسفان، با اشاره به اینکه چهارمین  این دوره مسابقات  سال گذشته نیز در این دانشگاه برگزار شد خاطر نشان کرد: در مسابقات سال گذشته 33 تیم از دانشگاههای سراسر کشور شرکت کردند.

پنجمین دوره مسابقات برنامه نویسی  ACM به همت گروه مهندسی کامپیوتر و دبیرخانه ی  ACM و با همکاری پژوهشکده دانشجویی دانشگاه کاشان در روزهای 19 و 20 اردیبهشت ماه جاری  در این دانشگاه برگزار می شود.

علاقه مندان میتوانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت انجمن علمی گروه کامپیوتر به آدرس http://cess.kashanuni.ir مراجعه فرمایند.