ارائه ۶۳ مقاله در دهمین دوره کنفرانس بین‌المللی کنترل، ابزار دقیق و اتوماسیون دانشگاه کاشان

۱۶ آبان ۱۴۰۳ | ۰۹:۵۰ کد : ۲۴۷۱۱ اخبار دانشگاه
تعداد بازدید:۴۰۸

دبیر اجرایی دهمین دوره کنفرانس بین‌المللی کنترل، ابزار دقیق و اتوماسیون (ICCIA 2024) از پذیرش و ارائه ۶۵  مقاله در  این کنفرانس خبر داد.

دکتر محسن شفیعی راد به ارسال ۱۰۴ مقاله از زمان فراخوان به دبیرخانه این کنفرانس اشاره کرد و افزود: از تعداد مقالات ارسالی، پس از داوری، ۶۳ مقاله پذیرفته شد که ۵۲ مقاله انگلیسی و بقیه  به صورت فارسی است که در روزهای برگزاری کنفرانس به صورت سخنرانی ارائه خواهند شد.

وی خاطر نشان کرد: این کنفرانس معتبرترین رویداد تخصصی کنترل در کشور است که هر دوره کنفرانس توسط یکی از دانشگاه‌های معتبر کشور با همکاری انجمن مهندسان کنترل و ابزار دقیق ایران برگزار می‌شود.

وی گسترش و ارتقاء دانش فنی و هم‌چنین تبادل آخرین یافته‌های علمی و پژوهشی در حوزه مهندسی کنترل ابزار دقیق و اتوماسیون را که حاصل پژوهش‌های صنعتگران، پژوهشگران و اندیشمندان مراکز پژوهشی و دانشگاه‌های داخل و خارج کشور می‌باشد، جزء اهداف اصلی برگزاری  این کنفرانس عنوان کرد. 

دکتر شفیعی راد با بیان اینکه کنفرانس به‌صورت همزمان به شکل حضوری و مجازی برگزار خواهد شد، خاطر نشان کرد: این کنفرانس با برگزاری سخنرانی‌های کلیدی، ارائه مقالات در نشست‌های علمی-تخصصی و هم‌چنین برپایی کارگاه‌های آموزشی فرصت رصد آخرین دستاوردها، رویداد‌های علمی و تجاری مرتبط با کنترل و اتوماسیون صنعتی را در اختیار شرکت‌کنندگان قرار خواهد داد.

رئیس دانشگاه کاشان نیز  برگزاری این کنفرانس را فرصتی مناسب برای ارائه تبادل تجربیات علمی عنوان کرد و گفت: علم بدون تعامل و تبادل علمی توسعه پیدا نمی کند.

دکتر بهزاد سلطانی مدیریت تکنولوژی را حائز اهمیت دانست و افزود: در این کنفرانس‌های علمی بایستی مطالب مرتبط با تکنولوژی‌های  کارآفرینی، تجاری سازی و سیاست‌گذاری علم و تکنولوژی مورد اهمیت قرار گیرد.

وی  به نقش و اهمیت دانشگاه‌های کارآفرین اشاره و خاطر نشان کرد: دانشگاهی کارآفرین است که  تعداد شرکت‌هایی که توسط فارغ التحصیلان آن دانشگاه ایجاد می شود توسعه یابد.

سرپرست دانشگاه کاشان تاکید کرد: دانشگاه‌های کارآفرین باید خود را موظف کنند تا به دانشجویان دانش فنی و دانش تجاری سازی را فرا دهد تا دانشجو بتواند بعد از فارغ التحصیلی کسب و کار فنی و شرکت دانش بنیان ایجاد کند.

دﮐﺘﺮ ﻋﻠﯽ ﺧﺎﮐﯽ ﺻﺪﯾﻖ رﺋﯿﺲ ﻫﯿﺎت اﻣﻨﺎی وزارت ﻋﻠﻮم نیز در این کنفرانس در خصوص فلسفه و مهندسی کنترل مطالبی ارائه کرد و گفت: مهندسی ذاتا ماهیتی فلسفی دارد و درک فلسفی مهندسان می تواند به ارتقاء کیفی طراحی ها و چالش ها کمک کند.

دکتر خاکی صدیق با بیان اینکه برای اینکه دانشگاهها تمدن ساز شود و جامعیت علمی داشته باشد نیاز به کار بین رشته‌ای دارد خاطر نشان کرد: این بحث بین رشته ای قابل قبول و از زمینه هایی که در کشور مغفول مانده فلسفه و کنترل است و فلسفه به دلیل اهمیت زیر بنایی که دارد می تواند در طراحی های مهندسی بسیار کاربردی و مورد استفاده قرار گیرد.

دﮐﺘﺮ ﺳﯿﺪ ﻋﻠﯽ اﮐﺒﺮ ﺻﻔﻮی رﺋﯿﺲ ﮐﻤﯿﺘﻪ ﮐﻨﻔﺮاﻧﺴ ﻬﺎ و ﻋﻀﻮ ﻫﯿﺎت ﻣﺪﯾﺮه اﻧﺠﻤﻦ ﻣﻬﻨﺪﺳﺎن ﮐﻨﺘﺮل و اﺑﺰاردﻗﯿﻖ از میزبانی دانشگاه کاشان در برگزاری این کنفرانس قدردانی کرد و افزود: انجمن های علمی اصلی ترین نقطه اتصال صنعت و دانشگاه هستند.

وی افزود: کنفرانس های علمی محل دیدار چهره به چهره و ایجاد ارتباط و شبکه سازی است و و ریشه و مبنای آن تبادل آخرین دستاوردهای علمی است.

وی به برگزاری دهمین کنفرانس بین‌المللی کنترل، ابزار دقیق و اتوماسیون اشاره کرد و افزود: فناوری اتوماسیون  در همه رشته های صنعتی جایگاه ویژه ای دارد.

  دهمین دوره کنفرانس بین‌المللی کنترل، ابزار دقیق و اتوماسیون به میزبانی دانشگاه کاشان تا روز پنجشنبه 17 آبان ماه ادامه دارد.

کلیدواژه‌ها: کنفرانس برگزاری کنفرانس دوره کنفرانس کنفرانس المللی کنفرانس المللی کنترل کنفرانس المللی کنترل ابزار دانشگاه دانشگاه کاشان علمی کنترل


( ۱ )

نظر شما :