کارگاه آموزشی فن آوری نوین ساختمان در دانشگاه کاشان برگزار می شود

۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۲ | ۱۶:۵۷ کد : ۲۴۶۶ اخبار دانشگاه
رییس دانشکده معماری و هنر دانشگاه کاشان، از برگزاری کارگاه آموزشی نوین ساختمان با عنوان "بررسی و تحلیل سیستم های ساختمانی درای وال"در این دانشگاه خبر داد.

رییس دانشکده معماری و هنر دانشگاه کاشان، از برگزاری کارگاه آموزشی فناوری های نوین ساختمان با عنوان "بررسی و تحلیل سیستم های ساختمانی درای وال"در این دانشگاه خبر داد.

دکتر علی عمرانی پور اظهار داشت: مقاومت در برابر زلزله، عایق بندی حراراتی، بهسازی صوتی و حفاظت در برابر حریق از موضوع های این دوره آموزشی یک روزه است.

وی، هدف از برگزاری این کارگاه را، آشنایی دانشجویان معماری با تازه ترین فناوری های ساختمانی ذکر کرد و اظهار داشت: در این کارگاه دانشجویان با آخرین فنون و مصالح ساختمانی و چگونگی کاربرد اصولی آن در ساختمان و معماری آشنا می شوند.

رییس دانشکده معماری و هنر دانشگاه کاشان خاطر نشان کرد: در پایان دوره به کلیه ی شرکت کنندگان، گواهینامه معتبر اهدا خواهد شد.

این کارگاه با همکاری مر کز پژوهشی معماری و شرکت کناف در 17 اردیبهشت ماه جاری در دانشکده معماری و هنر دانشگاه کاشان برگزار می شود.