مراسم شب حیات در مسجد دانشگاه کاشان

۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۲ | ۱۹:۵۹ کد : ۲۴۶۵ اخبار دانشگاه
دومین مراسم شب زنده داری معرفتی دانشجویی با عنوان"شب حیات" با حضور 150 دانشجو درمسجد دانشگاه کاشان برگزارشد.

این مراسم با قرائت زیارت آل یاسین بر سرمزار شهدای گمنام و تجدید عهد با آنان شروع شد.

در ادامه سردار یکتا مسئول فرهنگی قرارگاه خاتم الانبیاء در این مراسم به تبیین واژه انتظار برای دانشجویان پرداخت و انقطاع را تنها شرط انتظار دانست.

حجت الاسلام والمسلمین ابراهیمی از دیگر اساتید دعوت شده در این برنامه، به بیان شیوه های فعالیت فرهنگی امام سجاد (ع) پرداخته و خواندن دعا را به دانشجویان توصیه کرد.

وی، کلید آرامش را انس با خدا دانست و به دانشجویان سفارش کرد دعا و قرآن را با ترجمه بخوانند.

حجت الاسلام ابراهیمی با اشاره به اینکه در دعاها رحمت و مغفرت خدا طلب می شود، به تبیین توبه و تفاوت آن با استغفار پرداخت.

آقای ذوالفقاری کارشناس نجوم وحافظ قرآن کریم ، در قسمت دیگر برنامه، اعجازآیات قرآن را ازدیدگاه علم کوانتوم وکائنات تشریح کرد.

وی، همچنین آیات نجومی قران را درپنج بخش عرفان اسلامی، آیات تاکیدی- امری وسرزنشی،آیات دارای فرمول وفرضیه ی کوانتوم، قسم ها وآیاتی که به معرفی خداوند و ذات اقدس او می پردازند، بطورمختصر توضیح داد.

در ادامه سوره ی مبارکه الرحمن و واقعه قرائت شد و مناجات امیرالمومنین در سحرگاه دانشگاه ، شب حیات را به یادماندنی ترکرد.

صرف سحری و اقامه نمازجماعت صبح پایان بخش این آیین بود.