جشنواره کارآفرینی در دانشگاه کاشان برگزار می شود

۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۲ | ۱۸:۴۹ کد : ۲۴۶۳ اخبار دانشگاه
رییس مرکز کارآفرینی دانشگاه کاشان، از برگزاری جشنواره کارآفرینی در این دانشگاه خبر داد.

دکتر علیرضا فرجی افزود: در این جشنواره کارآفرینان و فناوران برتر از بین استادان و دانشجویان، شرکت های مرکز رشد، دانش بنیان و بخش خصوصی مرکز کارآفرینی معرفی و تقدیر می شوند.

وی، هدف از برگزاری این جشنواره را ارتقاء کارآفرینی و فناوری در بین اقشار مختلف، معرفی توانمندیهای مختلف کارآفرینی ذکر کرد و اظهار داشت: با دعوت از شرکت های دانش بنیان ارتباط بیشتر صنعت و دانشگاه شکل می گیرد.

رییس مرکز کارآفرینی دانشگاه کاشان، رونمایی از کارگاه قالی بافی و کارگاه خیاطی را از دیگر برنامه های این جشنواره برشمرد و خاطر نشان کرد: در این دانشگاه کارگاه خیاطی برای دانشجویان علاقمند ارائه می شود.

این جشنواره در نیمه دوم اردیبهشت در دانشگاه کاشان برگزار می شود.