برگزاری رویداد تانا با موضوع توسعه فناوری دستگاه فرش ماشینی در نمایشگاه فرش ماشینی تهران

۲۷ مهر ۱۴۰۳ | ۲۱:۱۶ کد : ۲۴۶۱۵ اخبار دانشگاه

اولین رویداد تانا (توسعه نوآوری اکوسیستم نوآوری منطقه کاشان) با موضوع توسعه فناوری دستگاه فرش ماشینی با برنامه ریزی پارک‌ علم و فناوری دانشگاه کاشان و همکاری سرای نوآوری فرش ماشینی دانشگاه آزاد اسلامی، اتاق بازرگانی کاشان، نهادهای صنفی، شرکت های دانش بنیان و واحد‌های فناور و شهرک های صنعتی روز چهارشنبه ۲۵  مهرماه سال جاری در نمایشگاه بین المللی فرش ماشینی تهران برگزار شد.
در این نشست رییس پارک علم و فناوری دانشگاه کاشان به تشریح برنامه‌ها، اهداف و وظایف دبیرخانه ارزش راهبردی صنعت فرش ماشینی پرداخت و برنامه های اصلی دبیرخانه در خصوص برقراری ارتباط موثر میان صنعت و دانشگاه، استفاده از ظرفیت دانشگاه ها، پارک های علم و فناوری، شرکت های بزرگ برای ارایه ایده ها،  تعریف پایان نامه های دانشجویی، ارایه مقالات و .... را بیان کرد.
همچنین در این نشست، رییس سرای نوآوری فرش ماشینی به تبیین آینده های فراروی صنعت فرش ماشینی و چشم انداز مطلوب صنعت پرداخت و  رییس خوشه فرش ماشینی کاشان، تحلیلی از وضعیت فناوری قطعات دستگاه فرش ماشینی، راهبرد توسعه فناوری دستگاه و مراحل اجرایی ارایه داد. نماینده معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، حمایت های معاونت علمی از توسعه فناوری دستگاه فرش ماشینی را ارایه کرد.

نمایندگان شرکت های دانش بنیان نیز گزارشی از وضعیت طراحی و تولید دستگاه فرش ماشینی با توجه به قابلیت ها و توانمندی های شرکت های دانش بنیان و واحد‌های فناور مطرح نمودند. سایر اعضای جلسه نیز بر همرسانی نیازهای فناورانه شرکت های تولیدی و قابلیت شرکت های دانش بنیان و فناور تاکید کردند.
در پایان مقرر شد طرح فنی، بازار و اقتصادی تولید دستگاه فرش ماشینی با همکاری همه نهادهای مرتبط به ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی و اعضای هیأت علمی و واحد‌های نوآوری و فناوری ملی و منطقه ای توسط پارک علم و فناوری دانشگاه کاشان برای ارایه به معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم و دفتر فناوری و نوآوری وزارت صنعت نهایی شود.

کلیدواژه‌ها: فناوری پارک علم فناوری علم فناوری توسعه فناوری فناوری دستگاه فناوری دانشگاه فناوری دانشگاه کاشان فرش دستگاه فرش فرش ماشینی نمایشگاه فرش ماشینی