دانش آموختگی نخستین دانشجوی کارشناسی ارشد پردیس خواهران در رشته حقوق جزا

۰۲ مهر ۱۳۹۳ | ۱۵:۲۹ کد : ۲۴۶۰ اخبار دانشگاه
رئیس پردیس خواهران دانشگاه کاشان گفت: نخستین دانش آموخته ی مقطع کارشناسی ارشد در رشته ی حقوق جزا در پردیس خواهران از پایان نامه ی خود دفاع کرد.

دکتر محسن قاسم پور اظهار داشت: "مینا احمدی" از پایان نامه ی خود تحت عنوان "مطالعه رابطه سرمایه روانی و پیشگیری از جرم " به راهنمایی دکتر سعید قماشی و مشاوره ی دکتر فریبرز صدیق ارفعی و با حضور پرفسور زراعت به عنوان متخصص و صاحب نظر، با درجه ی عالی دفاع نمود.

وی افزود: این دانشجو، با اکتساب شرایط ورود به دوره ی دکتری دانشجویان استعداد درخشان و مصاحبه ی رشته ی حقوق دانشگاه کاشان موفق به پذیرش در مقطع دکتری گردید.

وی ابراز امیدواری کرد: این پردیس در سال های آینده متناسب با نیاز منطقه، رشته های تحصیلی و آموزشی دیگری را پذیرش خواهد کرد.

دکتر قاسم پور خاطر نشان کرد: پردیس خواهران دانشگاه کاشان در سال تحصیلی جاری اقدام به پذیرش دانشجو در رشته های ادبیات فارسی و ادبیات عرب در مقطع دکتری نموده است.

پردیس خواهران دانشگاه کاشان به عنوان اولین پردیس مستقل خواهران در مجموعه آموزش عالی کشور است که می کوشد زمینه تحصیل خواهران را در محیطی مستقل و فضایی شایسته ایشان فراهم نماید تا بتوانند بیش از پیش در جهت عزت و تعالی ایران اسلامی قدم بردارند.