28497 نفر ساعت دوره های مهارتی مرکز کارآفرینی دانشگاه کاشان را فرا گرفتند

۰۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ | ۱۳:۳۷ کد : ۲۴۵۸ اخبار دانشگاه
رییس مرکز کارآفرینی دانشگاه کاشان گفت: 28 هزار و 497 نفر ساعت دوره های مهارتی این مرکز را در دو سال گذشته فرا گرفتند.

دکتر علیرضا فرجی، به برگزاری 70 دوره مهارتی کارآفرینی طی این مدت اشاره کرد و اظهار داشت: دوره مهارتی مرکز کارآفرینی در 910 ساعت در این مدت برگزار شده است.

وی خاطر نشان کرد: در این دوره های مهارتی مرکز کارآفرینی  856 نفر اعم از استادان، دانشجویان، کارکنان، مدیران و مشاوران دانشگاه شرکت کردند.

وی، ترویج کارآفرینی، نهادینه سازی و ارتقاء تفکر کارآفرینی در ابعاد مختلف پژوهشی، آموزشی و فرهنگی و توانمندسازی دانشجویان دانشگاه از طریق ارتقاء دانش مهارت و نگرش کارآفرینانه و ترویج و گسترش فرهنگ دانش و مهارت کارفرینی را از اهداف برگزاری دوره های مهارتی کارآفرینی ذکر کرد.

رییس مرکز کارآفرینی دانشگاه کاشان خاطر نشان کرد: ترویج و اشاعه تفکر و فرهنگ کارآفرینی، تجهیز و توسعه مرکز کارآفرینی به عنوان قطب اصلی آموزش و ترویج کارآفرینی در منطقه، تلاش برای انجام پژوهش های بنیادین، کاربردی و ارزیابی در زمینه شناخت موانع، مشکلات و توسعه کارآفرینی و فن‌آوری در سطح دانشگاهی و منطقه‌ای از جمله رسالت های این مرکز است.