تبریک لبخند مهر در سرآغاز سال تحصیلی جدید

۰۳ مهر ۱۴۰۳ | ۱۴:۴۶ کد : ۲۴۴۸۵ اخبار دانشگاه

همزمان با ترنم ماه مهر و دمیدن فصل پائیز، سرپرست و برخی مسئولان دانشگاه با حضور در سه کلاس درس زنگ نخستین روزهای تحصیلی جدید در دانشگاه کاشان را رسما نواختند.

در این بازدیدها و نوآشنایی های صمیمی، دانشجویان فرصت دیدار مستقیم با اولیای دانشگاه را قدر شمردند و با رئیس، معاون آموزشی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، رئیس دانشکده علوم انسانی و دیگر مسئولان دانشگاه گفت و شنود کردند و دیدگاه‌ها و نظرات خود را در زمینه‌های آموزشی، فرهنگی، دغدغه‌های شغلی و آینده زندگی و مسایل مرتبط با دانشگاه کاشان ابراز  داشتند.

سرپرست دانشگاه هم با توصیه‌ی مغتنم شمردن فرصت جوانی و دانشجویی، این دوره را دوره‌ای ممتاز در طول زندگی دانست و برخی تجربه‌های خود را در زمینه مسئولیت‌های اجتماعی، آموزشی، پژوهشی، کارآفرینی و زندگی و تحصیل در خارج از کشور را برای دانشجویان بیان کرد.

این دیدارها در دانشکده علوم انسانی و سرکلاس درس اساتید گرامی دکتر علی یزدخواستی (عضو هیئت علمی  بازنشسته) دکتر سعید قماشی (عضو هیئت علمی گروه حقوق) و دکتر زینب‌سادات اطهری (عضو هیئت علمی گروه علوم تربیتی ) دانشگاه انجام شد.

کلید واژه ها: دانشگاه آموزشی علمی هیئت علمی عضو هیئت علمی زندگی علوم دکتر