دیدار با آزاده سرافراز حاج ابراهیم ایجادی

۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ | ۱۸:۲۳ کد : ۲۴۴۶ اخبار دانشگاه
رییس و جمعی از کارکنان دانشگاه کاشان با آزاده سرافراز "حاج ابراهیم ایجادی" و خانواده ایشان دیدار کردند.

رییس دانشگاه کاشان دراین دیدار، پایداری و استقامت آزادگان در مقابل دشمن را ستودنی و قابل تحسین خواند و گفت: این سرافرازان ،مردانه و استوار از ارزش ها و آرمان های اسلامی و ملی خود و کشور دفاع کردند.

دکتر عباس کتابی اظهار داشت:  اقتدار نظام جمهوری اسلامی همه مدیون از خود گذشتگی ها و بزرگواری های آزادگان، رزمندگان و جانبازان دفاع مقدس هستند.

وی، با بیان اینکه، آزادگان الگوی مقاومت هستند خاطر نشان کرد: باید با شناخت کامل فرهنگ اسارت و مقاومت این افراد، ارزش‌های مقاومت را بهتر و بیشتر از همیشه پاس بداریم.

رییس دانشگاه کاشان بر تکریم و زنده نگهداشتن یاد و نام رزمندگان و سرافرازان عرصه جهاد و دفاع در جامعه بر ترویج فرهنگ شهامت،رشادت و شهادت طلبی در جامعه تاکید کرد و افزود: آزادگان نماد سرافرازی مردم و ملت ایران هستند و پاسداشت آنان پاسداشت رشادت و مقاومت است.

در این دیدار آزاده سرافراز ایجادی به ذکر خاطراتی از دوران اسارت خود پرداخت.