طرح پایش سلامت کارکنان دانشگاه کاشان اجرا می شود

۲۶ فروردین ۱۳۹۲ | ۱۸:۴۶ کد : ۲۴۴۲ اخبار دانشگاه
مدیر ارتباطات فرهنگی دانشگاه کاشان، از اجرای طرح پایش سلامت کارکنان در این دانشگاه خبر داد.

مریم هاشمی، تشکیل شورای سلامت کارکنان در دانشگاه را ضروری دانست و افزود: آئین نامه شورای سلامت در هیأت رئیسه دانشگاه مطرح و به تصویب رسیده است.

وی،هدف از اجرای این طرح را افزایش بهره وری و ارتقاء انگیزش شغلی،بررسی و شناسایی نیازهای آموزشی – بهداشتی کارکنان دانشگاه و ارتقاء سطح دانش بهداشتی کارکنان ذکر کرد و اظهار داشت: طرح پایش سلامت کارکنان از اول خردادماه در این دانشگاه اجرا خواهد شد.

مدیر ارتباطات فرهنگی دانشگاه کاشان با اشاره به اینکه، امروزه مهم ترین عامل موثر در توسعه پایدار را سلامت می دانند و استادان  و همکاران دانشگاهی که با دانشجویان در ارتباط هستند، به عنوان گزینه های اساسی در توسعه، همواره جایگاه ویژه ای داشته و دارند ابراز امیدواری کرد: با اجرای طرح پایش سلامت و برنامه های مستمر شورای سلامت کارکنان بتوانیم گامی در پیشبرد توسعه پایدار که بخشی از آن سلامت کارکنان است، برداریم.

وی خاطر نشان کرد: این طرح در سه بخش سلامت جسم، بهداشت روان و سنجش آنالیز بدن اجرا می شود.

مدیر ارتباطات فرهنگی دانشگاه کاشان، ارائه کارنامه سلامت و تندرستی، برگزاری کارگاههای آموزشی – بهداشتی و توزیع بروشورهای فرهنگی را از دیگر برنامه های این طرح برشمرد.