اختتامیه مسابقات فوتسال اساتید

۰۸ خرداد ۱۳۹۲ | ۱۷:۰۳ کد : ۲۴۳۷ اخبار دانشگاه
مسابقات فوتسال اساتید دانشگاه کاشان، گرامیداشت مقام معلم طی مراسمی با حضور هیأت رئیسه این دانشگاه پایان یافت.

مسابقات فوتسال اساتید دانشگاه کاشان، گرامیداشت مقام معلم طی مراسمی با حضور هیأت رئیسه این دانشگاه  پایان یافت.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان گفت: این مسابقات که از شانزدهم اردیبهشت ماه سال جاری شروع و تا هفتم خرداد ماه جاری ادامه داشت با حضور 6 تیم و به صورت حذفی برگزار گردید.

رمضانی علوی اظهار داشت: در این دوره از رقابت ها تیم های مهندسین جوان و الکترومکانیک به فینال مسابقات راه یافتند که مقام اول مسابقات را تیم الکترومکانیک به خود اختصاص داد.

وی، اعضای این تیم را دکتر سعید گلابی، حمیدرضا محمدی، مجید سبزپوشانی، ابوالفضل حلوایی، محمدرضا ذوقی، بابک گنجی، محسن رحیمی و محمد عارفی ذکر کرد.

در این مراسم از آقایان اکبر عظیمی به عنوان سرپرست فنی این دوره از مسابقات و فاتحی داور با سابقه شهرستان کاشان نیز تقدیر شد.