ایجاد دانشکده مدیریت و اقتصاد در دانشگاه کاشان

۱۸ تیر ۱۳۹۲ | ۱۵:۲۰ کد : ۲۴۳۵ اخبار دانشگاه
رییس دانشگاه کاشان، از ایجاد دانشکده مدیریت و اقتصاد در این دانشگاه خبر داد و گفت: پس از طرح و بررسی در شورای دانشگاه با ایجاد دانشکده مدیریت و اقتصاد در این دانشگاه موافقت شد.

دکتر عباس کتابی، به ایجاد چهار رشته جدید مدیریت، مهر امسال در این دانشگاه اشاره کرد و  اظهار داشت: با توجه به ایجاد رشته های جدید مدیریت بازاریابی، مدیریت بازرگانی در مقطع کارشناسی و مدیریت کارآفرینی و مدیریت اجرایی در مقطع کارشناسی ارشد، ایجاد دانشکده مستقل مدیریت در این دانشگاه ضروری به نظر می رسید.

وی خاطر نشان کرد: رشته مدیریت بازاریابی برای نخستین بار در کشور در این دانشگاه راه اندازی شده است که برای مهر امسال دانشجو پذیرش می نماید.

رییس دانشگاه کاشان یادآورشد: برای سال تحصیلی 93-92، حدود 75 دانشجو در رشته های جدید دانشکده مدیریت و اقتصاد این دانشگاه پذیرفته می شوند.

وی، روش آموزشی این دانشکده را متفاوت از دیگر رشته های علوم انسانی ذکر کرد و افزود: با برنامه ریزی های انجام شده، سعی بر این است تا روش آموزشی و پژوهشی این دانشکده مرتبط با بازار کار باشد.

دکتر کتابی، ایجاد کارگاه های آموزشی و ارتباط با صنعت را ازبرنامه های این دانشکده برشمرد و یادآورشد: دانشجویانی که در این دانشکده تحصیل می کنند با فراگیری دروس و کارگاه های آموزشی،کارورزی و کارآموزی پس از فارغ التحصیلی، جذب بازار کار می شوند.

در حال حاضر دانشکده های علوم انسانی، فیزیک، معماری و هنر، مهندسی مکانیک، علوم ریاضی، ادبیات و زبان های خارجی، شیمی، برق و کامپیوتر، منابع طبیعی و علوم زمین، مهندسی، آموزش های الکترونیکی، مدیریت، پردیس دانشگاهی و واحد خواهران در دانشگاه کاشان فعال است.