رضایت ۸۰درصدی اعضای هیات علمی دانشگاه کاشان از عملکرد رییس دانشگاه

۰۶ شهریور ۱۴۰۳ | ۱۶:۵۸ کد : ۲۴۳۲۴ اخبار دانشگاه

مدیریت مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری جهت ارزیابی میزان رضایت از عملکرد روسای دانشگاهها نسبت به نظرسنجی از اعضای هیات علمی اقدام نمود.

براساس گزارش ارسالی از سوی وزارت علوم، در دانشگاه کاشان ۲۰۰ نفر از اساتید دانشگاه در فرآیند نظرسنجی شرکت کردند. محورهای یازده گانه ارزیابی و نظر سنجی شامل: انتصاب مدیران دانشگاه، تعامل با اعضای هیات علمی، پاسخگو و در دسترس بودن، ایجاد فضایی پویا و شاداب، نظارت بر اجرای صحیح امور، نوآوری و خلاقیت، ارتباط مناسب با صنعت، حل مسائل و مدیریت بحران، مدیریت راهبردی و برنامه ریزی بلندمدت، توجه به آمپر رفاهی هیات علمی، و پرداخت به موقع حق التدریس است.

همچنین میزان رضایت اعضای هیات علمی از معاونت آموزشی، معاونت پژوهشی، معاونت مالی و اداری و منابع انسانی، معاونت فرهنگی و حراست مورد سنجش قرار گرفته است.
در مجموع این ارزیابی، میزان رضایت اعضای هیات علمی دانشگاه کاشان از عملکرد آقای دکتر عباس کتابی بعنوان رییس دانشگاه هشتاد درصد گزارش شده که این میزان رضایت جزو ۲۵ درصد بالاترین میزان رضایت در دانشگاه های کشور است.

کلید واژه ها: دانشگاه رضایت میزان رضایت علمی هیات علمی اعضای هیات علمی هیات اعضای هیات میزان معاونت