جلسه مجمع عمومی تعاونی مسکن هیات علمی دانشگاه

۱۵ تیر ۱۳۹۲ | ۱۶:۳۱ کد : ۲۴۳۱ اخبار دانشگاه
جلسه مجمع عمومی تعاونی مسکن هیئت علمی دانشگاه باحضور تعداد 53 نفر از اعضاء هیئت علمی دانشگاه درسالن کنفرانس تشکیل و نسبت به مسائل مجمع بحث وتبادل نظر و اتخاذ تصمیم شد.

جلسه مجمع عمومی تعاونی مسکن هیات علمی دانشگاه

مدیر عامل تعاونی مسکن دانشگاه کاشان گفت: در این نشست گزارش عملکرد هیئت مدیره در سالهای 90 و91 توسط مدیر عامل تعاونی و تراز مالی شرکت درسالهای 90 و91 ارائه ومورد تصویب مجمع قرارگرفت.

عباس طحانی اظهار داشت: در این جلسه همچنین انتخابات هیئت مدیره جدید وبازرسین انجام شد وآقایان دکتر حسن دقیق به عنوان رئیس هیئت مدیره، دکتر علی اصغر رضایی (نایب رئیس هیئت مدیره)، دکتر محمدرضا ذوقی(منشی هیئت مدیره)، دکتر قنبرعلی شیخ زاده (عضواصلی هیئت مدیره) و دکترحسینعلی رفیعی پور (عضو اصلی هیئت مدیره) تعاونی مسکن معرفی شدند.

وی، آقایان دکتر محمود اکبری ودکتر غلامحسین فتح تبار را  به عنوان اعضاءعلی البدل هیئت مدیره ذکر کرد و افزود: همچنین آقایان دکتر حسین ابراهیم پور بعنوان بازرس اصلی و دکتر عبدالجابر قدرتیان بعنوان بازرس علی البدل هیئت مدیره انتخاب گردیدند.

لازم به ذکر است درنخستین جلسه هیئت مدیره، آقای عباس طحانی به عنوان مدیر عامل تعاونی مجدد انتخاب شد.