راهیابی سه دانشجوی دانشگاه کاشان به مرحله نهایی المپیاد علمی دانشجویی کشور

۱۰ تیر ۱۳۹۲ | ۱۳:۵۰ کد : ۲۴۳۰ اخبار دانشگاه
رییس دانشگاه کاشان گفت: سه دانشجوی این دانشگاه به مرحله نهایی المپیاد علمی دانشجویی کشور راه یافتند.
راهیابی سه دانشجوی دانشگاه کاشان به مرحله نهایی المپیاد علمی دانشجویی کشور

دکتر عباس کتابی افزود: مرحله اول هیجدهمین المپیاد علمی دنشجویی کشور همزمان با آزمون کارشناسی ارشد (متمرکز) و المپیاد غیرمتمرکز در رشته های زبان و ادبیات فارسی، الهیات و معارف اسلامی، علوم اقتصادی، علوم تربیتی، حقوق، شیمی، فیزیک، زیست شناسی، آمار، ریاضی، مهندسی برق، مهندسی شیمی، مهندسی عمران، مهندسی مکانیک، مهندسی کامپیوتر، مهندسی کشاورزی و طراحی صنعتی برگزار شد.

وی اظهار داشت: در این آزمون از دانشگاه کاشان "رضا قنبری تجره" در رشته علوم تربیتی، "رضا کابلی نوش آبادی" در رشته ریاضی و "هادی سینایی" در رشته مهندسی کامپیوتر حائز شرایط علمی برای شرکت در مرحله نهایی المپیاد دانشجویی کشور شدند.

دکتر کتابی خاطر نشان کرد: شرکت کنندگان در این المپیاد که رتبه های زیر 15 المپیاد کشور را دریافت کنند می توانند بدون آزمون ورودی در مقطع کارشناسی ارشد ادامه تحصیل دهند و از دیگر تسهیلات مادی و معنوی بنیاد ملی نخبگان و دفتراستعدادهای درخشان وزارت علوم  بهره مند شوند.

رییس دانشگاه کاشان یادآورشد: آزمون های مرحله نهایی در تمام رشته ها در تاریخ 13 و 14 تیرماه سال جاری در دانشگاه تربیت مدرس تهران برگزار خواهد شد.