برگزاری سومین نشست راهبردی زنجیره ارزش راهبردی فناوری های صنعت فرش ماشینی

۲۴ مرداد ۱۴۰۳ | ۱۱:۱۰ کد : ۲۴۲۷۹ اخبار دانشگاه

رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه کاشان گفت: سومین نشست راهبردی زنجیره ارزش راهبردی فناوری‌های صنعت فرش ماشینی  در شهرک صنعتی صباحی بیدگلی برگزار شد.

دکتر فرجی افزود: در این نشست که با حضور نمایندگان شهرک‌های صنعتی منطقه کاشان و آران و بیدگل و نمایندگان تشکل‌های صنفی، نمایندگان و نهادهای نوآوری و فناوری و مراکز علمی منطقه برگزار شد، موضوع آینده ممکن و مطلوب فراروی صنعت فرش ماشینی تا ده سال آینده مورد بررسی قرار گرفت.

در این نشست حاضران دیدگاه‌های خود را در خصوص قابلیت‌ها و چالش‌های فرا روی صنعت فرش منطقه ارایه نمودند و پیشنهادات خود را برای تکمیل زنجیره ارزش صنعت فرش مطرح کردند.

لازم به ذکر است دبیرخانه زنجیره ارزش راهبردی فناوری‌های صنعت فرش ماشینی به پارک علم و فناوری دانشگاه کاشان واگذار شده است.

کلید واژه ها: فرش صنعت فرش فرش ماشینی فناوری صنعت صنعت فرش ماشینی زنجیره زنجیره ارزش نمایندگان ماشینی