پذیرش حدود یک هزار دانشجوی جدید کارشناسی مهر امسال در دانشگاه کاشان

۱۰ تیر ۱۳۹۲ | ۱۵:۱۹ کد : ۲۴۲۷ اخبار دانشگاه
رییس دانشگاه کاشان، از پذیرش حدود یک هزار دانشجوی جدید در مقطع کارشناسی، مهر امسال در این دانشگاه خبر داد.

دکتر عباس کتابی، به پذیرش سالانه حدود یک هزار دانشجو در دوره های تحصیلات تکمیلی این دانشگاه اشاره کرد و افزود: حدود 800 دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد و بقیه برای دوره دکترای این دانشگاه پذیرفته می شوند.

وی،  با اشاره به  روند افزایش دانشجویان تحصیلات تکمیلی اظهار داشت: تعداد دانشجویان تحصیلات تکمیلی از یک هزار و 299 نفر در سال 90 به یک هزار و 822 دانشجو افزایش یافته است.

دکتر عباس کتابی اظهار داشت: رشته های دکترا نیز با رشد 100 درصدی از 10 رشته گرایش سال 90 به 27 رشته گرایش در سال گذشته افزایش یافت.

وی خاطر نشان کرد: برای مهر امسال نیز در چهار رشته دکترا و پنج رشته کارشناسی ارشد جدید دانشجو پذیرفته می شوند.

در دانشگاه کاشان حدود هفت هزار و 500 دانشجو مشغول به تحصیل هستند.