آخرین رقابت کنکوری ها در دانشگاه کاشان

۰۸ تیر ۱۳۹۲ | ۱۲:۴۹ کد : ۲۴۲۶ اخبار دانشگاه
نماینده تام الاختیار دانشگاه کاشان در برگزاری آزمون سازمان سنجش آموزش کشور، از آخرین رقابت داوطلبان کاشانی آزمون سراسری سال 92 در گروه علوم انسانی در این دانشگاه خبر داد.
آخرین رقابت کنکوری ها در دانشگاه کاشان

دکتر امیرحسین رسول نیا افزود: در گروه علوم انسانی یک هزار و 210 داوطلب شرکت کردند که 791 نفر از این تعداد زن و بقیه مرد می باشند.

وی، به رقابت چهارهزار و 909 داوطلب آزمون سراسری سال 92، در این دانشگاه اشاره کرد و اظهار داشت: دو هزار و 983 نفر از داوطلبان را زن و یک هزار و 926 نفر را مرد شامل می شدند که در مدت سه روز همزمان با سراسر کشور به ترتیب در پنج گروه آزمایشی علوم ریاضی و فنی، هنر، تجربی، زبان های خارجی و گروه علوم انسانی از صبح پنجشنبه با یکدیگر به رقابت پرداختند.

به گفته وی، در آزمون سراسری سال 92 در این دانشگاه، در گروه های علوم ریاضی یک هزار و 86، هنر 246 و زبان های خارجی نیز 624 داوطلب شرکت کردند.

این آزمون در دو حوزه امتحانی دانشکده علوم انسانی (حوزه خواهران) و ساختمان دکتر اسلامی (حوزه برادران) دانشگاه کاشان برگزار شد.