صادرات ۵۰۰ هزار دلاری  پارک  علم و فناوری دانشگاه کاشان

۰۳ مرداد ۱۴۰۳ | ۲۳:۵۲ کد : ۲۴۲۱۷ اخبار دانشگاه

رییس پارک علم و فناوری دانشگاه کاشان گفت: شرکت‌ها و واحدهای فناور کاشان در یک سال اخیر حدود ۵۰۰ هزار دلار به کشورهای مختلف صادرات داشته و فروش داخلی آنها یکهزار میلیارد ریال بوده است.

دکتر علیرضا فرجی افزود: ۹۰ فرصت شغلی توسط شرکت‌های دانش بنیان و واحدهای فناور مستقر در این شهرستان در یک سال اخیر ایجاد شده است.
وی هماهنگی پرداخت تسهیلات و فراهم کردن فضای لازم را از مهمترین اقدامات پارک علم و فناوری کاشان برای شرکت‌ها و واحدهای فناور مستقر در این مجموعه عنوان کرد و گفت: باید تلاش کنیم تا این واحدها بازار مناسب محصولات خود را پیدا کنند و نیروی انسانی مورد نیاز آنها در ارتباط با دانشگاه‌ها فراهم شود.
 پارک علم و فناوری دانشگاه کاشان  از سال ۱۴۰۰‌ مستقل و فعالیت خود را  ادامه می دهد.
این مجموعه علم و فناوری تاکنون به‌طور مستقیم و غیرمستقیم به ۲۰۰ شرکت دانش بنیان، فناور و خلاق خدمات ارائه کرده است.

کلید واژه ها: علم پارک علم علم فناوری فناوری پارک علم فناوری کاشان شرکت فناور واحدهای فناور دانشگاه