اردوی آموزشی ویژه فعالین تشکل های دانشجویی دانشگاه کاشان در شهرکرد برگزار شد

۲۹ خرداد ۱۳۹۲ | ۱۶:۰۷ کد : ۲۴۲۱ اخبار دانشگاه
اردوی آموزشی ویژه فعالین تشکل های دانشجویی دانشگاه کاشان، به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دردانشگاه و با همکاری مدیریت فرهنگی در راستای توانمندسازی تشکل های دانشجویی در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

مهدی امیریان مدیر اجرایی موسسه انتشاراتی شهید حسن باقری در این کارگاه؛ به موضوع مدیریت و برنامه ریزی شخصی اعضای مجموعه با تکیه بر خط ومشی شهید حسن باقری پرداخت.

این اردوی آموزشی با حضور 60 نفر از فعالین تشکل های دانشجویی دانشگاه کاشان در دانشگاه شهرکرد به مدت دو روز ادامه داشت.

در پایان به دانشجویان شرکت کننده در کارگاه، مستند آخرین روزهای زمستان (داستان زندگی شهید حسن باقری) و نرم افزار افسر جوان ویژه فعالین جنبش دانشجویی اهداگردید.