دکتر خسرو پناه: تحجرگرایی و دوری از عقلانیت یکی از آسیب های جوامع اسلامی است

۲۹ خرداد ۱۳۹۲ | ۱۹:۵۵ کد : ۲۴۱۹ اخبار دانشگاه
رییس موسسه آموزشی حکمت و فلسفه ایران گفت: یکی از آسیب های جوامع اسلامی تحجرگرایی و فاصله گرفتن از عقلانیت است.

حجت الاسلام و المسلمین دکتر عبدالحسین خسرو پناه در جمع استادان دانشگاه کاشان، یکی از مهمترین منابع رشد جامعه را عقل و عقلانیت ذکر کرد و افزود: هر جامعه ای که از عقلانیت فاصله بگیرید به انحطاط می رود.

وی اظهار داشت: تاویل گرایی و تفسیر به رای، بی توجهی به منافع اسلامی و ملی و غربزدگی فکری و فرهنگی از دیگر  موارد آسیب های جوامع اسلامی است.

وی، تقویت عقلانیت با تولید فلسفه های جدید، ترویج فرهنگ تمدنی و پیشرفت، اصلاح رویکرد جوامع اسلامی و تغییر رویکرد و فرهنگ عمومی جامعه را از جمله راهکارهای آسیب های جوامع اسلامی ذکر کرد.

رییس موسسه حکمت و فلسفه اسلامی خاطر نشان کرد: جامعه دینی، تجمیع عزم ها، اراده ها و رفتارهای متدینان است.

حجت الاسلام خسرو پناه، با اشاره به اینکه عنصر کلید در تاریخ، زمان و در جامعه شناسی مکان است افزود: در جامعه دینی هم به آسیب شناسی و هم به جامعه شناسی نیاز است.