مراسم گرامیداشت و تجلیل از جانبازان دانشگاه

۲۷ خرداد ۱۳۹۲ | ۱۶:۰۶ کد : ۲۴۱۳ اخبار دانشگاه
به مناسبت سالروز ولادت حضرت ابواالفضل العباس (ع) و گرامی‌داشت روز جانباز، مراسم تجلیل از جانبازان دانشگاه کاشان به همت مدیریت امور شاهد و ایثارگر این دانشگاه برگزار شد.

رییس دانشگاه کاشان در این مراسم، با تبریک ولادت سید و سالار شهیدان امام حسین(ع) و حضرت ابوالفضل العباس (ع) و گرامی‌داشت این روز گفت: جانبازان جزء سرمایه‌های انقلاب و یادگاران هشت سال دفاع مقدس هستند و احترام و تقدیر از مقام شامخ این عزیزان لازم است.

دکتر عباس کتابی اظهار داشت: جانبازان بعنوان الگوهای ممتاز و ارزنده برای آحاد ملت ایران هستند که بهره گیری از اعمال و رفتار  پسندیده آنان تاثیرات چشمگیری را در راستای برگزیدن مسیر اصولی و صحیح زندگی دارد.

وی، جانبازان را اسطوره های صبر و استقامت در برابر جور و ستم دشمنان انقلاب اسلامی نام برد و افزود: بر همین اساس جانبازان سمبل رشادت ها و دلیری و یادگاران هشت سال دفاع مقدس در مقابل دشمن محسوب می شوند.

حاج ابراهیم ایجادی یکی از آزادگان و جانبازان سرافراز کاشان نیز در این مراسم به ذکر خاطراتی از دوران دفاع مقدس و اسارت خود پرداخت.

در پایان این مراسم از جانبازان دانشگاه کاشان تقدیر شد.