افزایش پنج رشته جدید به مجموعه رشته های تحصیلی پردیس خواهران

۲۵ خرداد ۱۳۹۲ | ۱۹:۵۶ کد : ۲۴۱۲ اخبار دانشگاه
رییس پردیس خواهران دانشگاه کاشان، از افزایش پنج رشته تحصیلی جدید به مجموعه رشته های این مجموعه دانشگاهی مهر امسال خبر داد.

رییس پردیس خواهران دانشگاه کاشان، از افزایش پنج رشته تحصیلی جدید به مجموعه رشته های این مجموعه دانشگاهی  مهر امسال خبر داد.

دکتر فاطمه سادات طاهری افزود: برای مهر امسال در مقطع کارشناسی دو رشته تربیت بدنی و ادبیات عرب دانشجو پذیرش می شود.

وی خاطر نشان کرد: در مقطع کارشناسی ارشد نیز سه رشته آموزش زبان انگلیسی، روانشناسی تربیتی و مطالعات فرهنگی افزوده شده که مهر امسال دانشجو پذیرفته می شوند.

وی تصریح کرد: با افزایش این رشته ها، مجموع رشته های تحصیلی پردیس خواهران دانشگاه کاشان به 14 رشته ارتقاء می یابد.

رییس پردیس خواهران دانشگاه کاشان، تعداد دانشجویان مشغول به تحصیل این واحد را در حال حاضر بیش از 150 دانشجو ذکر کرد و یادآورشد: با افزایش این رشته ها، تعداد دانشجویان این واحد به بیش از 300 نفر افزایش می یابد.

پردیس خواهران دانشگاه کاشان به عنوان اولین پردیس مستقل خواهران در مجموعه آموزش عالی کشور است که می کوشد زمینه تحصیل خواهران را در محیطی مستقل و فضایی شایسته ایشان فراهم نماید تا بتوانند بیش از پیش در جهت عزت و تعالی ایران اسلامی قدم بردارند.