300 دانشجوی دانشگاه کاشان عازم مناطق عملیاتی جنوب شدند

۲۳ اسفند ۱۳۹۱ | ۱۸:۲۷ کد : ۲۳۹۵ اخبار دانشگاه
حدود 300 نفر از دانشجویان دانشگاه کاشان در قالب کاروان راهیان نور پس از تجدید میثاق و ادای احترام به شهدای گمنام با بدرقه گرم کارکنان دانشگاه به مناطق عملیاتی جنوب اعزام شدند.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه کاشان، گفت: این تعداد دانشجو به وسیله هفت دستگاه اتوبوس در قالب کاروان راهیان نور عزیمت کردند.

بذرگر اظهار داشت: این دانشجویان از مناطق عملیاتی، شلمچه، اروند کنار، طلائیه، فکه، دهلاویه، سد کرخه، هویزه و شهرهای آبادان و اهواز و دیگر مناطق عملیاتی بازدید می کنند.

وی، هدف از اعزام اردوی راهیان نور دانشجویی را، ارتقای بصیرت عمومی و اشاعه فرهنگ ایثار در بین دانشجویان ذکر کرد و یادآورشد: این اردوها با هدف آشنایی دانشجویان با مناطق عملیاتی و تجدید میثاق دانشگاهیان با آرمان های امام راحل وشهدا صورت می گیرد.

به گفته وی، مراسم قرائت زیارت عاشورا، برپایی نماز جماعت و بیان خاطره گویی توسط راویان دفاع مقدس و راویان تفحص شهدا، توزیع محصولات فرهنگی و تشریح مناطق عملیاتی بین دانشجویان توسط راویان دفاع مقدس از عمده برنامه های فرهنگی و معنوی اردوهای راهیان نور است.

اردوی راهیان نور دانشگاه کاشان تا بیست و هشتم ماه جاری ادامه دارد.