بنیاد نخبگان سعیدی در دانشگاه کاشان گشایش می یابد

۲۱ اسفند ۱۳۹۱ | ۱۷:۳۳ کد : ۲۳۹۱ اخبار دانشگاه
"بنیاد نخبگان سعیدی" با حضور معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و جمعی از خیرین و نخبگان در دانشگاه کاشان گشایش می یابد.

رییس دانشگاه کاشان گفت: این بنیاد با سرمایه خیرین برادران علی و مرتضی سعیدی در این دانشگاه افتتاح می شود.

دکتر عباس کتابی، هدف از تاسیس این بنیاد را حمایت مادی و معنوی نخبگان، پژوهشگران و کارآفرینان ذکر کرد و افزود: تشکیل این بنیاد تاثیر به سزایی در ارتقاء تولید علم و فناوری و توسعه علمی کشور دارد.

وی، شناسایی، هدایت و حمایت نخبگان، کشف، جذب و پرورش استعدادها و کمک به فراهم‌نمودن تسهیلات و امکانات لازم برای دسترسی محققان و نخبگان به تحقیقات علمی را از دیگر اهداف تاسیس بنیاد نخبگان بیان داشت.

رییس دانشگاه کاشان ابراز امیدواری کرد: تا با تاسیس این بنیاد، محققان و پژوهشگران فعالیت های علمی خود را هر چه بیشتر کاربردی و تبدیل به محصول کنند و در راستای رفع نیازها و مشکلات جامعه بکار گیرند.

افتتاح بنیاد نخبگان سعیدی فردا روز سه شنبه به همت ستاد توسعه و روابط عمومی دانشگاه کاشان طی مراسم خاصی در تالار آزادی این دانشگاه  برگزار می شود.