مراسم شب حیات دردانشگاه کاشان برگزارشد

۲۰ اسفند ۱۳۹۱ | ۱۵:۱۷ کد : ۲۳۸۹ اخبار دانشگاه
مراسم شب زنده داری معرفتی دانشجویی تحت عنوان "شب حیات" در دانشگاه کاشان برگزار شد.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان،هدف از برگزاری این مراسم را ارتقای سطح معنوی دانشجویان ذکر کرد و گفت: با توجه به اینکه اندیشه و معنویت دوبال پرواز انسانها هستند، برگزاری اینگونه مراسم ها در راستای ارتقاء سطح معنوی دانشجویان مثمرثمر است.

حجت الاسلام عباس خادمیان، مناجات امیرالمومنین(ع) و زیارت آل یاسین را از جمله برنامه های این شب ذکر کرد و افزود: در حاشیه این مراسم معنوی، به سیرمطالعاتی کتاب های مرحوم صفایی حائری هم پرداخته شد.

وی اظهار داشت: در بخش دیگر این برنامه یکی از کارشناسان انجمن نجوم کاشان، تفکر در نشانه های خلقت درآسمان را برای دانشجویان تشریح کرد و در پایان دانشجویان با صرف سحری وبرگزاری نماز جماعت صبح و همچنین زیارت قبور شهدای گمنام دانشگاه، تولدی دوباره را آغاز کردند.

حجت الاسلام خادمیان از حضور پرشور دانشجویان در این مراسم ابراز رضایت کرد و گفت: قرار است این مراسم هر ماه در دانشگاه برگزار شود.

لازم به ذکر است برنامه شب حیات از ساعت12 الی 5:30 بامداد روز پنج شنبه 17/12/91 با حضور حدود 300نفر از دانشجویان در مسجد دانشگاه کاشان برگزار شد.