دانشگاه کاشان رتبه سوم جشنواره طرح کسب و کار اصفهان را کسب کرد

۲۰ اسفند ۱۳۹۱ | ۱۸:۵۷ کد : ۲۳۸۷ اخبار دانشگاه
دانشگاه کاشان در پنجمین جشنواره طرح کسب و کار دانشجویان دانشگاه های استان اصفهان، رتبه سوم این جشنواره را کسب کرد.

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه کاشان گفت: در این جشنواره تیم پژوهشی شرکت نانو محک بهبود از مرکز رشد دانشگاه کاشان شامل دکتر جواد صفری و زهرا حقیقی به دلیل ارائه طرح "تولید کربن فعال مورد نیاز صنعت تصفیه با استفاده از مواد دور ریز کشاورزی" سوم شد.

دکتر مجید منعم زاده، تبدیل علم به فناوری و محصول را لازم دانست و اظهار داشت: تبدیل علم به فن آوری و تجاری سازی علم، زمینه ساز تولید ملی است.

وی خاطر نشان کرد: جشنواره طرح کسب و کار دانشجویان دانشگاه‌ های استان اصفهان همه ساله و با اهدافی چون ترویج فرهنگ ایده پردازی، توسعه تفکر به کارگیری علم و فناوری و آموخته‌های دانشگاهی در راستای تولید ثروت، تشویق در راه اندازی بنگاه‌های اقتصادی و ایجاد ارتباط بین سرمایه گذاران و صاحبان ایده در جهت تکمیل چرخه تبدیل ایده به محصول توسط مرکز کارآفرینی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می‌شود.

در این جشنواره که همزمان با برگزاری مراسم تجلیل از دانشجویان نخبه و افتخار آفرینان دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد، رتبه های برتر پنجمین جشنواره طرح کسب و کار دانشجویان دانشگاه های استان اصفهان مورد تجلیل قرار گرفتند.