مشاور مذهبی باید صفا و جلای نفس داشته باشد

۲۰ اسفند ۱۳۹۱ | ۱۳:۲۳ کد : ۲۳۸۶ اخبار دانشگاه
کارشناس مسائل خانواده و ازدواج گفت: مشاور مذهبی بایستی صفای نفس و جلای نفس داشته باشد.

حجت الاسلام دهنوی در جمع مشاوران، مبلغان و ائمه جماعات دانشگاه کاشان اخلاص را از دیگر موارد کارشناس مذهبی دانست و اظهار داشت: کارشناس بایستی توان علمی خودراتقویت کند،آشنایی با علوم روزمانند کامپیوتر داشته و معلومات عمومی خود راارتقاء بخشد.

وی، استفاده از عنصر عاطفه و اهمیت دادن به مراجعه کننده وشخصیت دادن به آنها را از دیگر موارد مهم مشاور مذهبی برشمرد و افزود: مشاور باید آراستگی ظاهر داشته باشد،  چون جوان زیبایی را دوست دارد.

کارشناس مسائل خانواده و ازدواج با تاکید بر اینکه، مشاوران نباید افراد تک بعدی باشند خاطر نشان کرد: درکنار اهمیت دادن به مسائل مذهبی به موضوعات علمی هم بپردازند.

به گفته وی، مشاوران نباید در مشکلات واختلاف های ازدواج خیلی راحت سفارش به طلاق کنند وبهتر است توصیه به سازگاری ومدارا داشته باشند. دین اسلام با سازش مخالف است ولی با سازگاری نه.

حجت الاسلام دهنوی با اشاره به اینکه، با توجه به آمار اعلام شده مراجعه به مشاوران مذهبی در حال حاضر افزایش یافته است افزود: نسل حاضر اطمینان دارند که مشاور مذهبی حرف خدارامی زند واینکه خدا درعمل به آن، ما را موردبازخواست قرار نمی دهد.

این جلسه در ادامه سلسله برنامه همسفر تا بهشت به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه کاشان برگزار گردید.