قهرمانی تیم علوم پایه در مسابقات فوتسال اساتید دانشگاه کاشان

۱۶ اسفند ۱۳۹۱ | ۱۸:۴۶ کد : ۲۳۸۴ اخبار دانشگاه
مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان، از قهرمانی تیم علوم پایه این دانشگاه در مسابقات فوتسال اساتید خبر داد.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان، از قهرمانی تیم علوم پایه این دانشگاه در مسابقات فوتسال اساتید خبر داد.

محمد رمضانی علوی افزود: این مسابقات با حضور شش تیم از سیزدهم آذر سال جاری شروع و تا چهاردهم اسفند ماه جاری ادامه داشت.

وی اظهار داشت: مسابقات فوتسال اساتید دانشگاه بعد از 10 هفته متوالی با قهرمانی تیم علوم پایه متشکل از آقایان مجید منعم زاده، رضا رمضانی، مسعود صلواتی نیاسری ، محمد رضا منصوری نیا ، مسعود همدانیان، سید علی حسینی تفرشی،  مجتبی بهرامیان وفرهاد زمانی پایان یافت.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان خاطر نشان کرد: آقای گل این مسابقات نیز دکتر سید علی حسینی تفرشی با 7 گل زده انتخاب شد.

رمضانی، ضمن قدردانی از حضور تیمهای شرکت کننده،هدف از برگزاری این مسابقات را گسترش ورزش همگانی، بهداشت روانی، آگاهی از وضعیت بدنی از طریق پرداختن به فعالیتهای مفرح و سلامت بخش تربیت بدنی و ورزش وایجاد شور ونشاط در بین اساتید و اعضای محترم هیئت علمی برشمرد و ابراز امیدواری کرد: این مسابقات در سال های آتی نیز با استقبال هر چه فزونتر صاحبان علم دانشگاه کاشان استمرار یابد.