مسابقه طراحی نقشه فرش دستباف در دانشگاه کاشان برگزار می شود

۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۲ | ۱۵:۴۴ کد : ۲۳۸۲ اخبار دانشگاه
مدیر مرکز پژوهشی فرش دانشگاه کاشان، از برگزاری مسابقه طراحی نقشه فرش دستباف با عنوان طراحان جوان، خلاقیت و نوآوری در این دانشگاه خبر داد.

مهندس حمیدرضا مومنیان، با اشاره به اینکه این مسابقه در دو بخش طراحی دستی و کامپیوتری برگزار می شود اظهار داشت: طراحی ها بایستی در چارچوب نقشه های اصیل ایرانی و روی کاغذ شطرنجی و رنگ و نقطه شده و دارای خلاقیت و نوآوری در طراحی باشد.

وی، مهلت دریافت اصل آثار همراه با فرم مشخصات را تا پانزدهم اردیبهشت امسال ذکر کرد و افزود: هر فرد می تواند حداکثر دو طرح در بخش های مختلف مسابقه ارایه نماید.

مدیر مرکز پژوهشی فرش ایران با اشاره به اینکه، طرح های دریافتی در خانه عطارها برای بازدید عموم ارائه خواهد شد یادآورشد: طرح ها توسط طراحان برجسته داوری و به طرح های برگزیده اول تا سوم در هر بخش جوایز نقدی و لوح تقدیر اهدا خواهد شد.

این مسابقه در نیمه دوم اردیبهشت برگزار می شود.