اجرای سبک زندگی اسلامی - دانشجویی در دانشگاه کاشان

۱۶ اسفند ۱۳۹۱ | ۱۵:۴۱ کد : ۲۳۸۰ اخبار دانشگاه
مدیر فرهنگی دانشگاه کاشان، از اجرای سبک زندگی اسلامی- دانشجویی در خوابگاههای براداران این دانشگاه خبر داد.

محمد شریف زارعی افزود: این برنامه پیرو فرامین مقام معظم رهبری مبنی بر ترویج سبک زندگی اسلامی، دربین گروه هدف دانشجویان خوابگاهی شروع شده و به صورت دوره ای برگزار خواهد شد.

وی اظهار داشت: در این طرح موضوعات مختلف همچون صرفه جویی در مصرف انرژی، صرفه جویی در مصرف نان، تغذیه صحیح دانشجویی، طب اسلامی - سنتی در خوابگاههای دانشجویی ارائه می شود.

وی، اخلاق اسلامی در محیط های دانشجویی و خوابگاهی، ترویج فرهنگ کتابخوانی، آموزش فنون قرآنی (روخوانی، روانخوانی، تجوید، تفسیر موضوعی)، تذکر لسانی و غیره در طول سال تحصیلی را از دیگر موضوعات ارائه شده در این طرح برشمرد.

مدیر فرهنگی دانشگاه کاشان،همچنین به طرح هفته اهدای کتاب اشاره کرد و افزود: این برنامه به منظور ترویج فرهنگ مطالعه و کتابخوانی، و نیز تشویق دانشجویان به فرهنگ کتابخوانی و اهدای کتاب در خوابگاه برادران برگزار گردید.

زارعی خاطر نشان کرد: در این طرح دانشجویان علاقه مند می توانند کتابهای خود را که تمایل دارند تا هجدهم ماه جاری به کتابخانه فرهنگی خوابگاه برادران اهدا نموده و هدایایی دریافت کنند.