تدوین برنامه عملیاتی سال 92 دانشگاه کاشان

۱۴ اسفند ۱۳۹۱ | ۱۳:۴۰ کد : ۲۳۷۵ اخبار دانشگاه
مدیر برنامه ریزی و توسعه دانشگاه کاشان، از تدوین برنامه عملیاتی سال 92 این دانشگاه خبر داد.

سید محسن صفوی، تدوین این برنامه را در راستای تحقق اهداف سند چشم انداز دانشگاه ذکر کرد و افزود: در این راستا کمیته و دبیرخانه تلفیق از دیماه تشکیل شده است.

وی، شناسایی کارشناسان دبیرخانه تلفیق و معین حوزه، ارسال سیاست های اجرایی برنامه اول توسعه به حوزه ها و دریافت برنامه های عملیاتی (پیشنهادی) حوزه ها را از دیگر موارد انجام شده ذکر کرد.

مدیر برنامه ریزی و توسعه دانشگاه کاشان، با اشاره به برگزاری پنجمین جلسه کمیته تلفیق، ابراز امیدواری کرد که برنامه عملیاتی سال 92 دانشگاه پس از تائید کمیته تلفیق، تا پایان ماه جاری به تصویت هیات رئیسه دانشگاه رسیده و ابلاغ گردد.

صفوی با بیان اینکه، تحقق اهداف برنامه های دانشگاه نیازمند همکاری مجموعه مدیران، اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه می باشد ابراز امیدواری کرد که با تدوین برنامه های عملیاتی، ارزیابی عملکرد و تخصیص بهینه منابع، دانشگاه کاشان به اهداف مورد نظر در سند چشم انداز و قرار گرفتن جزء پنج دانشگاه برتر کشور دست یابد.