رئیس دانشگاه کاشان به مناسبت روز استاد پیامی صادر کرد؛

۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۴:۲۵ کد : ۲۳۷۲۵ اخبار دانشگاه

بسم الله الرحمن الرحیم
پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله : أجوَدُکُم مِن بَعدِی رَجُلٌ عَلِمَ عِلما فنَشَرَ عِلمَهُ ؛
بخشنده ترین شما پس از من، کسى است که دانشى بیاموزد، آن گاه دانش خود را بگستراند.

دانایی سرمایه‌ای گرانبها و ماندگار است که آدمی را از جهالت به قله‌های رفیع انسانیت رهنمون ساخته و در این مسیر معلمان و استادان، ستارگان آسمان دانایی و راهنمایان انسان برای دستیابی به اخلاق و دانش هستند.
فهم مقام دانش و جایگاه انسان‌ساز معلم و تعلیم در سیره عملی بزرگان اسلام به خوبی تجلی یافته است آنچنان که رسالت پیامبراکرم (ص) بر مبنای تعلیم و تهذیب و پایدار کردن اخلاق در میان مردم بنا نهاده شد و در سنت علوی، هر که حرفی بیاموزاند او را بنده خویش کرده است.
با گرامیداشت نام و یاد فیلسوف متدین، مصلح و متفکر «شهید مرتضی مطهری» وظیفه خود می‌دانم در برابر یکایک استادان بزرگی که دانش، شیوه تجزیه و تحلیل علمی، حس مسئولیت خدمت به مردم، روش علمی حل مسائل و چالشها، گسترش مرزهای دانش و اخلاق و منش انسانی را به جوانان عزیز میهن پرافتخارمان می‌آموزند،سر تعظیم فرود آورم و ایام بزرگداشت مقام استاد را به ایشان و بویژه به همه اعضای هیات علمی فرهیخته دانشگاه کاشان صمیمانه تبریک و تهنیت عرض نموده و از تلاش ها و خدمات ارزنده همه عزیزان فعال در حوزه آموزش تقدیر و تشکر می نمایم.  از خداوند بزرگ برای یکایک این عزیزان سلامتی، توفیق روز افزون و بالندگی علمی را خواستارم.

دکتر عباس کتابی

رئیس دانشگاه کاشان