کانون دانشجویی گفتمان در دانشگاه کاشان ایجاد شد

۰۹ اسفند ۱۳۹۱ | ۱۴:۱۳ کد : ۲۳۷۲ اخبار دانشگاه
کانون دانشجویی "گفتمان" با حضور جمعی از فعالین فرهنگی در دانشگاه کاشان گشایش یافت.

مدیر فرهنگی دانشگاه کاشان افزود: کانون گفتمان، نهادی است متشکل از دانشجویان علاقه مند به فعالیت های فرهنگی و اجتماعی که در نظر دارند در چارچوب گفتمان انقلاب اسلامی و طبق آیین نامه کانون های فرهنگی دانشجویان مصوب مورخ 2/4/88 وزارت علوم و تحقیقات و فناوری به فعالیت بپردازند.

دکتر محمدشریف زارعی اظهار داشت: این کانون به منظور ایجاد فضای گفتگو و تبادل آراء بین دانشجویان و دانشگاهیان و نیز زمینه سازی برای برپایی کرسی های آزاد اندیشی با توجه به منویات مقام معظم رهبری، در چارچوبی منطقی پایه گذاری شده است.

وی، ایجاد محیطی مناسب جهت ترویج فرهنگ تفکر و پرسشگری در بین دانشجویان، ایجاد انگیزه و دغدغه فرهنگی در بین دانشجویان به منظور تحقیق و مطالعه پیرامون اولویتهای فرهنگی، مذهبی، اجتماعی، معرفی کتاب و نشر فرهنگ کتابخوانی را از جمله اهداف تشکیل این کانون ذکر کرد.

مدیر فرهنگی دانشگاه کاشان خاطر نشان کرد: با تشکیل این کانون همچنین بستر مناسبی  جهت ارتقاء کمی و کیفی کرسی های آزاد اندیشی فراهم می شود.