دومین نشست از سلسله نشست های نقد و بررسی فرش ایرانی برگزار شد

۰۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ | ۱۹:۰۷ کد : ۲۳۶۶ اخبار دانشگاه
دومین نشست از سلسله نشست های نقد و بررسی فرش ایرانی با عنوان " شیوه های مدیریت در تولید و فروش فرش دستباف " برگزار گردید.

رییس پژوهشکده فرش دانشگاه کاشان گفت: در این نشست موضوعاتی چون شیوه های مدیریت مجموعه ها و تعاونی های تولیدی و نقش آن در تولید و حذف واسطه گری و دلالی و میزان موفقیت آنها مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

حمید رضا مومنیان از مباحث دیگر این نشست را ، موضوع نهایی شدن نقشه فرش برای قرار گرفتن در برنامه بافت بذکر کرد و اظهار داشت: این موضوع متاسفانه در ایران فاقد هرگونه برنامه ی مدون و علمی است و نقشه ها بر اساس تجارب افراد و یا بطور تصادفی انتخاب می گردد که لازم است راهکارهایی علمی و برنامه ریزی شده برای آن اندیشیده شود.

این نشست با حضور مدیر عامل تعاونی تولید فرش دستباف کاشان، مدیر عامل تعاونی تولید فرش دستباف آران وبیدگل و سرکار خانم بقایی از بانوان موفق در تولید فرش دستباف و دانشجویان در محل خانه تاریخی عطارها برگزار شد.